Over ons

Ons idee

Zelf houden we ontzettend van kamperen, genieten van de rust, back to basic leven en verkassen van de ene mooie locatie naar de andere. We merkten dat we tijdens onze vakanties drukker bezig waren met het opzetten en inrichten van onze tent dan het genieten van onze vakantie. Maar om nou in een grijze sfeerloze sleurhut te kamperen, no way! Al gauw kwam het idee om een natuurhuisje op wielen te maken. Één die perfect zou passen in elk landschap, met een knusse sfeer, maar wel uitgerust met alle basisvoorzieningen: onze comfy cocoons!

Natuurlijk.

Luuk, Wouter en Frauke zijn gek op hout en dat is dan ook te merken in deze nieuwe Comfy Cocoons. Van buiten hebben we ze zo gecreëerd dat ze mooi passen bij de omgeving op een camping of in de natuur. Ook het interieur past helemaal bij het natuurlijke gevoel. De houten wanden, vloeren, meubels en plafond geven je een gevoel alsof je in een luxe boomhut kampeert 😉

Luuk

Luuk

Van meubels en escape rooms tot Tiny houses, je kunt het zo gek niet bedenken, maar meubelbouwer Luuk draait er zijn hand niet voor om! Ooit begonnen met het bouwen van food trucks, maar inmiddels heeft hij ontelbaar veel mooie dingen gemaakt en ontworpen.

Favoriete vakantie: boulderen en vissen in Fontainebleau

Frauke

Frauke

Frauke helpt graag tijdens het klussen, maar is beter in verven en het comfy maken van de cocoons ;-). Zij zorgt voor een gezellige inrichting, maar is op de achtergrond ook druk met de website, boekingen en de socials.

Favoriete vakantie: snowboarden en wandelen in Zweden

wouter

Wouter

Ook Wouter kan zichzelf ‘handige Harry’ noemen, samen met Luuk knutselt hij supermooie meubels. Ook op technisch vlak kan je hem erbij hebben, hij kan dan ook heel gelukkig worden van het maken van mooie verlichting en schakelsystemen.

Favoriete vakantie: skiën en kanoën in Zweden

Een vakantie om nooit te vergeten!

Huur ook een unieke houten caravan voor een onvergetelijke vakantie midden in de natuur!